lördag 11 september 2010

Helg!

Började denna helg med ett besök ute hos Oremos igår. Alltid lika trevligt och hälsa på dem. Mera jordnära människor får man leta efter. Jag finner ro i kroppen att åka ut dit och man kan verkligen vara sig själv. Dem lyftr fram det fina i mig och jag uppskattar verkligen dem för att de tycker om mig som jag är.


Vaknade idag vid 9.00 det var min sovmorgon :) Men så otroligt skönt att vakna ungefär samma tid jämt. Nu när jag började mitt nya liv Måndagen den 30/8 så var det mycket rutiner som skulle komma in, och mycket av det har jag klarat bra. Första veckan gick jag ner 1.7 Kg och jag blev super nöjd. Vi får se vad vågen visar på Måndag, jag är så nyfiken :) Jag kommer skriva ut allting som jag har gjort och hur jag klarar allt.


Jag måste gå ner i vikt för att själv må bra. Sedan ungefär Juni förra året har jag gått upp mellan 10-15 Kg och det är inte ok. Det enda jag kan acceptera är att jag är så lycklig idag, Jag har världens bästa pojkvän som verkligen gör allt för att ag ska må bra. Mycket god mat och mys i soffan. Men nu är det ändring på allt detta.


Nu ska jag åka iväg med mamsen till Bollnäs och kika lite, sen blir det foboll i Rengsjö, brorsan ska stå i mål. Spänande :) Ikväll ska Elin ha personalfest, men man blev bjuden ändå så jag drar nog dit och kikar lite, få se om jag tar något. Jag drack ju lite igår och det går ju emot mig lite att dricka två dagar nu när jag lever sunt. Men vi få väl se.


Två dagar har nu gått sen jag träffade mitt hjärta, saknaden är stor men jag har redan börjar räkna ner.  
8 Dagar kvar tills han är hemma igen. Jag längtar så efter honom, var verkligen tomt i morse och kliva upp utan han. Men men så är livet. Man får ju verkligen inse att man verkligen älskar honom.