tisdag 25 januari 2011

Livet är bra härligt ibland!

Har haft en jätte mysig och skön helg. Lördagen blev det fika på stan med massa vänner. Efter det drog jag ut till Ljusne en sväng och hälsa på lite, dem skulle på ferre så hjälpte Jenny med håret och lite så. Sen kvällen tillbringa ja med Ida m.fam. Så det var en lugn och skön Lördag. Söndagen var väldigt lugn, jag och Mamma åkte ut till Mohed och gick ut och tog en långpromenad i fin vädret, varje gång jag är där ute så vill jag bara ut dit igen. Jag älskar Mohed, och skulle lätt kunna bo där. Vatten så nära, och ändå nära till allting runt omkring. Det var en dröm att växa upp det viset. Och jag hoppas mina barn också får växa upp så :)

Igår var vi på Ikea också och handla lite grejor. En fåtölj, en fotpall och massa lampor.

Jag bestämde mig att hålla mig til ektorp serien i höstas när jag skulle byta soffa. Eftersom man inte vet hur länge man ska bo kvar här så kände jag att det var ett bra beslut. Trivs med den serien också, och med min stil så passar dessa in bra. Jag har redan haft Divan soffa i sådant tyg som alla köper idag. Det köpte jag till min första etta jag bodde i. Då när man kunde åka på björkmans och handla, haha:)

Jag är på jätte pysselhumör:) Så därför har jag bestämt att idag så ska vi tapetsera hallen:) K ska bara vakna först, sen blir det att åka och handla. Sjukt kul och tapetsera, vi ska se om det blir bra också:)

Hoppas dem ringer sen om att det finns nå jobb, jag vill jobba trött på att gå hemma bara, inte min grej det.

Ha en bra dag alla mina vänner! Nu ska jag försöka väcka karln!