tisdag 7 december 2010

Jag är så glad för allt jag har.

Tack alla underbara vänner som finns runt om mig, ni är guldvärda :) Jag älskar er nå otroligt och att se era fina barn växa upp är så fantastiskt. Det finns visa vänner som man inte umgås med längre, tråkigt när sånt händer men samtidigt om dem väljer bort än och inte ens ringer och frågar hur man mår, när DOM vet att man mått dåligt, är de inte heller någon vän man vill ha.

Myket som händer just nu och mycket frågor som jag vill ha svar på, allt bara snurrar i mitt stackars lilla huvud. Saknar mitt hjärta också, min otroligt fina kille som alltid ställer upp för mig. Tack för att du finns!<3

Har tränat Måndag och Tisdag iaf hoppas bara den förbannade halsen släpper snart, blir tokig. Har varit halv sjuk hur länge som helst. Måste ge sig snart tycker jag. Hårdträning blir det fram till jul, och hårdpluggande. Men motivationen till att plugga har gått i ide, vinter ide tror jag. Skyller på det iaf.

Igår var jag i Glössbo och myste med familjen Krull/Holmberg det var jätte mysigt. Hos er känner man sig så välkommen och det är aldrig några problem. Ronja satt fast på mig från att jag kom tills hon gick och la sig, min fina lilla tjej. När hon gick och la sig så sa ja, "är du Fridas tjej?" Hon svarade: -ja det är jag. Sen när hon går så säger hon, -Ronjas kalle :) haha lät så himla sött. Kanske inte lät lika roligt här men de var kul. Stolt över er Adde och Jennie att ni har tre så fantastiska barn, ni är gryma.