onsdag 19 januari 2011

Det kändes underbart med convers!! :)

Älskar vädret som varit idag, jag blir så lycklig av det. Och när man får sätta på sig convers är det vår!! Jag vet att det kommer ett bakslag, men jag njuter :)

1 kg kvar sen har jag nåt målet!!!

Har inte skrivit på väldigt länge, men har varit så sjukt mycket så har inte hunnit. Nu har jag bara 1 kg kvar, då har jag gått ner 10 kg. Jag är super stolt över mig själv. Jag mår så sjukt mycket bättre, man liksom dansar fram igen, haha. Provade alla min byxor som jag sparat för att "hoppas" att man skulle komma i dem, och jaaaa det gjorde jag nu. Jag har inte alltid sköt mig galant under den här viktnedgången. Men jag har gjort det på mitt vis och det är det som är huvudsaken. Att man tänker och lever efter hur man kan och vill. Alla hittar sina egna knep, och jag fann mina fort. Men kött och grönsaker är det bästa jag vet, jag känner inte att jag varit tvungen att välja bort något speciellt. Inget har varit jätte jobbigt. Har jag varit på kalas har jag ätit en bulle och har jag haft mys med tjejerna så har jag ätit godis. Man kan unna sig om man rör sig därefter.

Eftersom jag inte varit inne på ett tag bjuder jag på några få bilder jag tagit






Nu ska jag plugga lite till innan jag ska i väg in till stan och göra ett litet prov. Underbara väder, tror nästan jag ska ta en promenad.

Snart är det Söndag <3