onsdag 8 december 2010

skillnad från ett år tillbaka!


Det här togs förra året, och jag var bara tvungen att testa min klänning ikväll. Så här såg det ut.
Detta tog jag för kul skull ikväll för att se skillnaden från förra året.

mys dag på högnivå!

Världens bästa Ronja!
Haft jätte mysigt ute i glössbo idag med fina människor, mitt i all barnskrik så plugga jag som bäst och fick en uppgift gjord :) Tre underbara töser, ni gör det å bra.

Wilda & Leia

Nu är det greys kväll med bästa och finaste Bengan, underbar är ditt namn <3

Godmorgon!

Redan onsdag, tiden bara springer i väg. Hade en trevlig kväll igår med Lina. Mycket prat och bara jäs i soffan. Alltid lika trevligt att någon kommer och hälsar på en på kvällarna när man är själv. Det sjuka är att i natt har jag sovit hur bra som helst. Varenda gång jag haft besök av vänner, så sover jag bättre på natten :)

Idag funderar jag på att ha en vilodag från träningen, så kan jag träna torsdag och fredag iställe :)

På Lördag ska jag på julbord i hudik med Kalles jobb. Måste köpa mig något att ha på mig. Men vad? Jag skulle vilja ha en fin julklänning som jag även kan ha på julafton. Köpte en jätte fin till förra året, men den är ju stor i år. Kolla magen? Ser ju för fan gravid ut. Gud vad äckligt. Jätte fin bild med familjen i Ronneby, Björn och Totte fattas. Men vårat lilla hjärta Noah är med,  i mamma Linas mage:)



























Nu ska jag åka ut till Glössbo till Fam Krull/Holmberg så skönt att ha fina människor omkring sig. Ha en bra dag alla fina människor.