torsdag 20 januari 2011

0278 dag idag :)

Är ute i glösbo nu och myser med alla barnen. Så härligt och vara här ute på landet. Har bakat en kladdkaka till familjen också så nu ska vi snart äta lite. Ska till Lisa ikväll i Bollnäs och mysa :) Så då tänkte jag att jag har min gotta dag idag :)

Första kvällen jag och Lisa träffades. Fulla som ägg va vi :)




Känns som tusen år sen den tiden. Alltid är så förändrat, Många har barn, visa har blivit lesbisk och visa är tillsammans, haha :) Själv har man ju också kille och världens bästa också. Ska iaf bli jätte mysigt och umgås, kanske sista natten i hennes lägenhet också, efterson den ligger ute för försäljning.

Tack för att jag har er, Adde och Jennie. Snart börjar Adde jobba borta också och då kommer jag vara där ännu mer :) det får man. Barnen är så underbara Wilda & Leia är typ 9 månader nu och sitter och leker alldeles själv och har typ gjort det i flera timmar, dem är så snäll. Nä nu ska jag fika :) Puss och Kram

Litet bilder från mitt hem!!! :)
















Nu ska jag snart till sjukgymnasten och efter det så ska jag åka ut till Glösbo och mysa med familjen Krull/Holmberg. Solen lyser även idag och då njuter jag kan man säga :) Sitter även och kollar på lite resor, sugen på att åka typ i början av maj. Så man har fått vara lite ledig innan sommarens jobb drar igång. Denna vecka springer iväg och snart kommer K hem igen... Då ska här fixas och donas i massor. Ska tapetsera om hallen, och byta lite bänkskivor och dona, längtar!!! Vi får väl se om man får jobba nåt, då får man dona själv, och kanske man har turen att komma hem till middagen  som står på bordet, vore ju fantasktiskt :) Ha en bra dag alla fina människor!