lördag 22 januari 2011

Hade glömt bort att det var helg nu, haha!

Veckorna går så himla fort så man glömmer ju bort att det är helg. Inte tänkte jag på att det var lördag när jag vakna. Träffade världens bästa Lisa i torsdags, gud vad kul det var, mysigt som bara den. Fast att det går hundra år sen i mellan vi träffas så är det som att det var ett par dagar bara, våran vänskap är så stark, skönt och få känna det när man ses. Kan avslöja nu att jag saknar dih ännu mer Lisa när man fått mersmak, haha :) Varför känns det så långt att åka 4 mil? Jag fattar inte. Men nu ska det försöka bli ändring på detta :)

Imorgon natt kommer K hem också. Han fyller år imorgon och den födelsedagen får han tillbringa i bilen :) Men sen är han hemma en hel vecka:) jiho..

Köpte ett data/skrivbord här om dagen på blocket. Tänkte jag skulle lägga ut ett kort men hittar ju inte min kamera. Hmm måst ligga nånstans. Lägger ut en bild sen.

På Onsdag ska jag väga mig, den sista förhoppningsvis, men det måste inte vara det heller. hoppas hoppas bara att det är det. så man får börja äta lite mer igen. Känner mig så trött nuförtiden.

Nu ska jag fundera på vad jag ska göra idag och dricka lite kaffe!!!!!