söndag 12 december 2010

Söndag

Då var det söndag igen, gud vad veckorna bara springer förbi. Kalle har åkt och jobbat igen och jag är ensammast i världen. Så illa är det väl inte egentligen. Men på nåt vis så blir det så sjukt tomt och det är nästan tystnaden som är värst. Jag är så sjukt trött idag, inte van at vara uppe till 04.00 ja:)

Vi var på julbord i hudik med Kalles jobb igår, jätte trevligt var det. Alla var så glada, dansade och sjöng. Maten var kanon bra och uderhållningen var kanon. Man kan nästan säga att det var som wallmans. Jätte kul. Ska lägga in en film sen så ska ni få se hur alla röjde. Jag, Linnea och Erika stod på dansgolvet två timnmar i streck tror jag, sjukt bra musik. Det ända illa var alla som dansa styrdans, dem tror verkligen att dem är själva, vet inte hur många armbågar jag fick i ansiktet, kan man liksom inte bara kollla upp lite?!!

Skulle vilja göra julgodis nu, men jag vet inte om jag kommer klara av att ha det hemma tills julafton utan at ta en bit :) Så jag får nog vänta lite:)

Min pappa kommer till mig på tosdag, jätte mysigt. Var några månader sen sist. Min älskade pappa, gud vad jag saknar han. Så då ska vi ha lilla julafton. Hela familjen samlad!!!

Nä nu blir det tv:n och mysa ner sig i soffan, känner att det kommer bl en tidig kväll om man ska orka med morgon dagen:) På tisdag är det träff med gruppen, spännande för då ska vi prata om juklmat:)