måndag 20 december 2010

Massa snö!

Hur kan det komma så mycket snö, fick skotta fram bilen som man knappt såg under snön. Dum som man är så hade man ju bokat in sjukgymnasten idag klockan 08.00. Tog mig knappt fram till gymet, men efter att kört fast några gånger och varit nära på att krocka så kom jag äntligen fram:)
min balkong

Från mitt köksfönster

  
mysigt med snö, men när det kommit ner:)
























Hoppas vädret blir bättre innan vi ska åka till Ronneby på Torsdag, jag har ingen lust att åka i detta väder. Många nära och kära som ska vara ute på vägarna. Jennie och Adde åker ner till Skåne imorgon och det tycker jag verkligen inte om. Får sjukt ont i magen eftersom det händer så mycket skit på vägarna. Ni måste lova att köra försiktigt. Pappa åker tillbaka hem till Linköping idag han också. Jag kommer sitta på hel spänd tills han ringer och säger att allt gått bra. Jag har blivit så orolig nu förtiden, är det att man blivit äldre kanske?


Skulle egentligen ha åkt ut i Glössbo, men jag vågar mig inte ut i detta väder, tråkigt eftersom de åker till skåne och jag inte får träffa dem på flera veckor, men men jag får väl försöka klara mig då.

Precis när jag satt och tänkte på att ringa Ida och bestämma nåt över den här veckan så ringde hon. SÅ jag drar till henne på lite kaffe iställe. Mys mys, bästaste Ida. Hon har varit ett stort stöd för mig under många år nu, och trots att vi bara känt varandra i tre år så har vi en sjukt nära kontakt som att vi har känt varandra hela livet. Jag känner mig som en i deras familj på något vis. Men vi har gått igenom mycket båda två på dessa år så det kan ju vara det som gör att våran kontakt vuxit och blivit starkare och starkare.















Jag älskar er så mycket!