söndag 19 december 2010

söndag!

 Söndag och värsta snöovädret, jag tänker ligga kvar i sängen hela dagen. Gud vad skönt det är att bara ta det lugnt, funderar på att åka in och träna en sväng bara för att göra något. Men vet inte om jag ens orkar göra det. Hade en jätte mysigkväll igår med Lina, vi prata massa skit och kolla på lite tv. Alltid lika trevligt och prata med Lina. Kommer bli tråkigt sen när hon ska vara i Uppsala igen, man har liskom vant sig att ha henne hemma, och så flyttar Bengan ner dit också. Mina bästa pumor :( Vem ska jag då umgås med på kvällarna? Jag menar inte att jag inte har fler vänner för det har jag och dem är värd guld dem också. Men många ar familj och barn så för dem är det lite svårare att komma iväg på kvällarna.

Jag har börjat fundera jätte mycket på hur mitt liv kommer att se ut om några år? Varför inte bara ta dagen som den kommer brukar jag tänka sen. Men man börjar faktiskt bli vuxen och man måste tänka lite mer långsiktigt än förr. Livet är inte en dans på rosor och man måste välja olika val. Mitt nyårslöfte 2011 är att våga mera, alltså att inte vara rädd att misslyckas. Inte bara sitta och vara nöjd, jag är inte sånn och kommer förhoppningsvis aldrig bli det heller. Alltså nu menar jag att om jag inte trivs på ett jobb, så ska jag inte bara jobba kvar utan då söker jag mig ett nytt jobb.

Livet är förkort för att man ska tänka på vad man ska göra sen hela tiden. Jag har det fantastiskt bra, en underbar kille som stöttar mig i allt, en familj som är fantastisk och vänner som ställer upp i vått och torrt. Nu ska jag bara komma på själv vad jag vill göra, ska sätta mig att plugga nu sen skriva klart mitt cv för nu är det bara att söka jobb, om några dagar är det första gången i mitt liv som jag är ARBETSLÖS. Så snart vet mjag hur det känns också.

Dem här byxorna vill jag ha.