tisdag 29 mars 2011

nu ska jag bli bättre på att skriva igen! :)

Just nu är det mycket som händer, jag jobbar för fullt, renoverar hemma, och vart borta på lite semester.

Men nu så är vi tillbaka i vardagen igen. I helgen var vi i idre, jag och Kalle, min mamma, kalles mamma och syster Louise. Det var toppen dagar och sjukt mysigt. Känns som himla kul att man träffat någon som man kan göra så mycket roliga saker med. Vi är ute på något jämt, innan vi ens har kommit hem från den ena grejen har vi planerat nästa, och jag gillar det :) Det bästa av allt är också att våra familjer går så bra ihop, så himla mysigt att vi kan åka iväg allihopa. dock fattades några st. Totte (Kalles pappa) Lina m.familj (kalles äldsta syster) och min bror Petter. Hoppas ni också kan följa med någon gång och uppleva det mysiga vi gjorde.

Stugan var toppen! Vi lånade den av ett par goda vänner till mina svärisar. Supersnällt! Låg lit långt ifrån backen, men med tanken på att vi inte betala nåt för den var det absolut värt det. Sov som en ängel på nätterna. Dock blev jag sjuk, men proppade i mig massa alvedon så jag åkte skidor alla dagarna. Ibland är det bara att bita ihop!


Denna älg möttes vi av när vi skulle packa in bilen och åka hem. 





Nu ska jag göra mig i ordning och åka in till stan och äta en liten lunch innan jobbet kallar klockan 14.00. Ikväll blir det vb1.