tisdag 21 december 2010

3 dagar kvar till julafton!:)

I morse när jag gick upp så var det ju ändå ganska lugnt med snö, det snöa ju men inte så kraftigt. Skulle dock aldrig ha sagt nåt för då är det sjukt stora flingor igen. Fattar inte när ska det sluta, orkar inte ha nå mer. Man blir ju så låst, skotta  fram bilen är så sjukt tråkigt. Och så åker man nånstans och blir där ett tag och åter igen måste man skotta fram bilen, haha gud vad jag klagar, men det får man göra ibland..

Igår var jag, Lina och Tove och hälsade Alex och Robbans lilla leah välkommen till världen, gud vad söt hon är. Och ni är super duktiga föräldrar. Jag var så stolt över er. Ni är grym!




Måste plugga och gå på gymet idag men jag orkar knappt nåt av det, vill inte gå ut. Tänkte jag skulle ha varit ut till mormor också som har en svägerska här på besök. Så mysigt och vara ute på landet när vädret är som det är. Sen så ska mormor sälja sitt hus nu också, så det är bara att passa på att vara där lite innan hon flyttar söder ut. Kommer bli så grymt tråkigt när hon flyttar. Hon som alltid har bott typ 2 km ifrån mg och nu helt plötsligt så kommer det bli 45 mil. Men så är det inte mycket man kan göra åt det. Men jag kommer sakna henne jätte mycket, min fina och älskade mormor.